måndag 18 oktober 2010

Vad har hänt?

Varför kan jag inte lägga in några bilder här?
Det finns ingen ikon för bilder längre...
någon annan som har haft problem med det?
Det saknas massor med ikoner som brukar finnas...

10 kommentarer:

 1. Ja det är så konstigt! När man äntligen har lärt sig hur man lägger in bilder på ett bra sätt, ja då ändrar dom så man inte vet ett dugg hur man ska göra längre. Nu kör jag bilderna direkt ifrån Picasa till bloggen, för annars vet jag inte hur jag ska få in några bilder. J-t irriterande!
  Ha en bra dag du!
  Kram Åsa. (På språng......)

  SvaraRadera
 2. Hej kära Annika!!!
  Japp, jag vet i katten vad som hänt och visst känns det frustrerande?
  När man väl fått snits på en sak.., ja, då skall dom bannimej ändra igen:(

  Har du det bra, har hösten varit till belåtenhet?
  Det var så längesedan jag hälsade på era alla men nu känner jag att energin börjar komma tillbaks och gamla Marianne visar sig igen:)
  Efter att ha hoppat runt på kryckor i åtta veckor skall det nu bli skönt att snart bli av med dom, tänk att kunna bära med sig en kopp kaffe från köket till vardagsrummet i ena näven utan att halva mängden kaffe ligger som små pölar på golvet innan man nått sitt mål:)

  Kul att "se" dig igen Annika och hoppas vi snart få se nya bilder!
  Kram till dig
  Marianne

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Nej, än så länge har jag inte drabbats av de förändringar du nämner. Har fortfarande kvar ikonen "infoga bild" och efter att ha lagrat bilderna i Picasa Webbalbum går det snabbt och lätt att få bilderna på plats.
  Hoppas att problemen löser sig för dig.
  Ha en fin höstvecka!/SA

  SvaraRadera
 4. Inga problem här än, men jag läste på en annan blogg att det är problem med blogger, igen kanske man ska tillägga...Hoppas det ordnar till sig!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Tycker att allt ser normalt ut hos mig. Är du säker på att du har tryckt på fliken Skriv där ovanför skrivfältet och inte Redigera HTML? ♥

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Jag gjorde inlägget nu liten stund sedan utan nån problem, bilder gick bra!! Konstigt!
  Hoppas det löser sig!!!
  Hoppas din vecka har börjat annars bra! Önskar dig en skön kväll!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 7. Men då..du får ta hjälp av kundtjänst eller nåt..

  SvaraRadera
 8. Jag har också haft väldigt stora problem,vissa dagar gick det inte att överföra bilder alls o det kunde ta jättelänge o plötsligt hade jag tredubbla bilder, jag skrev i blogger help rutan mitt problem ,följande dag var texten på engelska i rutan o då gick det hur bra som helst,sen följande dag var det igen svensk text.så vi tror att det var någonting fel med svenska programmet,nu är allt ok.

  SvaraRadera
 9. Jaha, nu har det verkligen hänt något...nu kan inte jag se ditt senaste inlägg, bara en liten bild där på min blogglista syns det att du gjort ett nytt tappert försök!! Bara att vänta och se...
  Kram kram

  SvaraRadera
 10. Ja vet och jag blir tokig när man håller på.
  Lika så när man skall kommentera så går inte det.
  Hoppas du har det bra så här på hösten
  Annika

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck. Det är mycket glädjande för mig ♥♥♥ och känns som om jag får ett vykort från dig.Jag försöker att kommentera om det är möjligt. annika
~~~ ♥ ~~~