torsdag 12 augusti 2010

Nu är det slut.......på ledigheten.
I går var det skolstart för oss lärare.
För eleverna gäller nästa onsdag. I garaget och i källaren finns alla projekt som jag har glömt av.
Skulle ha målat...
Skulle ha bytt ut...
Skulle ha sytt....
Det ordnar sig..hösten kommer snart det går med vindens fart.

annika

12 kommentarer:

 1. Ja tiden går fort när man har fina semesterdagar som på dina foton från en en naturskön ö Hållö! Det som du glömt i garaget och källaren finns ju kvar i gott förvar till en annan gång :)
  Ha en fin arbetsvecka!

  SvaraRadera
 2. Mmmm det ordnar sig..allt har sin tid..:) du har ju haft fullt upp med att leva livet..så brukar jag säga när någon frågar om jag har läst några böcker i sommar..då svarar jag: näpp för du vet jag har fullt upp med att leva livet :)

  Lycka till på jobbet..

  SvaraRadera
 3. Hej
  Jag ha då helt saknat pyssellust i sommar men nu när mörkret och kylan kommer så är det mycket trevligare att sitta inne och dona än på sommaren då solen lyser.
  Ha de gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du har rätt...har också en massa ofullbordade projekt. Sen måste jag lära mig att njuta av hösten, får väl gå en kurs hos dig annars...
  Ha´det gott på jobbet!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Hej Annika,
  have a nice start at school!
  Can´t it always be holidays? ;O)
  Here in Germany school started last week and so I´m working.
  I like to think back to the time in Sweden :O)
  Kram
  Michaela

  SvaraRadera
 6. Jo tiden går fort när man har roligt.....och ledigt.....
  Det finns alltid projekt som "man borde" ha gjort, men snart kommer höstmörker och mer pyssel-lust och då kan man ta tag i sånt.
  Ha en skön torsdag!!
  Kram Malin ♥♥♥

  SvaraRadera
 7. Ja så är det underbart är kort. Alla projekt man som man inte hann med finns kvar till en annan dag. Jag börjar min hösttermin i morgon med studiedag. Känns konstigt när jag har varit hemma i två och en halv månad,man vänjer sig fort....Träffas och fika vore jättetrevligt.
  På tisdag slutar jag 14.00 och på torsdag slutar jag 16.00 vad tror du?
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 8. Och här ligger massor med garn som vill bli uppstickat!
  Pratade som hastigast med din bror idag, vi skulle ju be söka hans loppis! Men sommarn är inte slut än. Det är bara en ny termin som vill födas.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Visst är det så. Sommaren som försvann och allt det man skulle fixa och fengshuia blev aldrig av... Men jag brukar få mera gjort när jobbet sätter i gång. Tror jag!
  Ha en skön helg! ♥

  SvaraRadera
 10. Jaa du, semestern går med en sån rasande fart, så just som man känner att man har börjat varva ner, så är det dags att börja jobba. Då ska man försöka komma upp i varv igen.Inte lätt!
  Jo, den där krukan...Först penslade jag på lite filmjölk och sen ställde jag den bara ute i mossan. Jag visste inte från början, att man ska ha jord i den, men nu så är det oxå ordnat. Nu ska den få stå där och bli grön och mullig. Jag tycker det är kul att testa lite och så är det ju så snyggt med krukor som har lite patina.
  Hoppas du får en skön fredag! Kram Å.

  SvaraRadera
 11. Ja tänk, nu börjar snart den nya terminen.... Jag hoppas att du får en bra skolstart och att du känner att du haft en skön och fin sommar! ...Det är ju viktigt att man är rädd om sig och laddar batteriet! ;)

  Önskar dig en fin och trivsam helg!
  Kram!!!

  SvaraRadera
 12. Tiden har en förmåga att gå snabbt ibland och särskilt sommaren. Så fina blombilder:)
  Ha en fortsatt fin dag och en trevlig start på höstterminen!/Maria

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck. Det är mycket glädjande för mig ♥♥♥ och känns som om jag får ett vykort från dig.Jag försöker att kommentera om det är möjligt. annika
~~~ ♥ ~~~