måndag 8 mars 2010

Att lyssna
på en bok, det gillar jag.Händerna och ögonen

är fria att göra annat.Jag lyssnar även då jag är stilla

som i en buss eller i en bil.


Sista boken var Håkan Nessers bok.

Bra att författaren läser upp sin text.

Det fanns mycket vackert

att titta på i Stadsträdgården.

21 kommentarer:

 1. Du...dina bilder..är som godis för mig..jag njuter såååå av dina fina färger...jag tittar på allt noooga och njuter som sagt..mmmm..jag njuter öven av dina ord..du är härlig..

  SvaraRadera
 2. God kväll i stugan! Det där kanske vore nånting för mig eftersom jag inte är så mycket för att läsa böcker....Får nog testa det nån gång! Jättefina o inspirerande bilder från en härlig o vårig stadsträdgård....Tack för inspirationen! kram Therese

  SvaraRadera
 3. Tack för fina bilder! Ska avslöja en sak och det är att jag inte klarar av att lyssna på en bok utan att se texten. Jag är extremt visuell! Däremot går det bra att lyssna på musik och typ "Sommar" i radion. Jag har testat med ljudböcker, men tappar tråden! ;o) När "chefen" läser upp info vill jag gärna läsa den själv efteråt... Undrar du över att jag har fortbildat mig massor i elevers olika inlärningsstilar? ;o) Ha en skön kväll denna kvinnodag! ♥ Ann-Lis

  SvaraRadera
 4. Jag kan absolut inte lyssna på ljudböcker, glömmer hela tiden att lyssna. Men att läsa böckerna älskar jag, bla Håkan Nesser.
  Det där eggarrangemanget såg läckert ut, något att ta efter.
  Ha en härlig kväll.
  Camilla

  SvaraRadera
 5. För mig blir det mest musik i iPoden eller podradio vilket jag uppskattar mycket.
  Blir väldigt sugen på att åka till Stadsträdgården!
  Hur gick det ballongviftandet? Själv hade jag riktigt kul:)
  kram
  Caroline

  SvaraRadera
 6. Jag blir lika glatt överraskad varje gång jag ser din header... Den är såååå snygg :0). Har aldrig provat höra på en ljudbok, men jag misstänker att jag inte skulle höra så mycket med mina tre vilddjur här hemma... Kanske kan vara något att prova i bilen där de oftast är tysta.
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 7. Och tiden bara flyger iväg när man lyssnar!
  Vad mycket vårfint du bjuder på, jag blir alldeles lycklig! :o)
  Jag ska nog spela upp Svt play och titta vad du hade för hyss för dig....;o) Men det var bra drag, eller hur?
  Nu kluckar det lite i stuprören!
  Kram på dig!
  Kicki

  SvaraRadera
 8. Hej vännen! Kikar in o Tackar för titten. Hoppas att du haft en bra dag, här har solen skinit från en blå himmel och vi har fått mycket takdropp! Kan tänka mig att det är vårigt i Örebro om man jämför här ute hos oss på landet! Vårkramar till dig! Therese

  SvaraRadera
 9. Oj,så fina bilder!
  Jag har faktiskt inte provat på att lyssna på någon bok ännu.Jag tror att jag behöver se texten :) Men visst skulle det vara bra att kunna göra en massa annat på samma gång.
  Ha en skön kväll.Kram Kicki

  SvaraRadera
 10. Jag lyssnar också gärna på böcker, har just beställt en på rea som jag väntar vilken dag som helst. (Talböcker kan också fungera som värsta sömnpillret ibland) ;)
  Kram//Carolina

  SvaraRadera
 11. Lyssna på böcker - perfekt!

  Första besöket hos dig. Härliga bilder! Får riktig löklängtan. Hittade 5 vita krokus och två snödroppar vid husknuten idag (mitt i Småland) så det finns hopp.

  Ha det gott

  /Anette

  SvaraRadera
 12. Hmmm, det där att lyssna på böcker kanske inte är så dumt... Känns som om jag aldrig har tid att läsa något.... Kanske pyssel och boklyssning kan fungera ihop!!
  Ha det bra!
  Kram Sari

  SvaraRadera
 13. Åh men du...jag bara njuter av dina ord..att bli sedd...det är just det jag ständigt utövar..jag jobbar oxå på sätt o vis bland barn..jag ser till att se.. även den lilla blyga som ingenting säger..för jag vet..hur viktigt det är..även om responsen uteblir just i ögonblicket..så vet jag att det träffar..alla behöver bli sedda..himmel Annica..du har fattat grejen..så underbart det är med sådana människor..mmmmm på dig du fina...

  SvaraRadera
 14. Jag har svårt att lyssna på böcker, vill gärna sitta och läsa och ha fysik kontakt med boken. Får du inte skavsår av öronsnäckorna? Det har jag fått när jag nån gång lyssnat. Men det är förmodligen en vana? Också utformningen förstås.

  Ser att du sytt ett vackert fodral till din, ja, vad kallas den? I-pod? Ha ha, jag är så mossig så jag vet inte ens det. Men fodralet är gulligt!

  Ha en skön solvecka.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 15. Hm...har aldrig provat ljudböcker då jag älskar att läsa.Jag tror jag har svårt att göra annat medans jag lyssnar. Glömmer nog bort att lyssna då men ska absolut prova.
  Ha en fin dag
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 16. Vilka vackra bilder. Krokusen i ägget var ju för söt!

  Jag är periodare då det gäller böcker. I bland lyssnar jag på en i veckan, nu har det gått månader sedan sista boken. Jag lånar på bokbussen och lyssnar på CDn i köket. Kram Stina

  SvaraRadera
 17. Hej Annika.
  Tack för titten, jag har inte hunnit svara förrän nu, men det låter intressant med en bok som man lyssnar in.
  Men så vackra blommor.
  Ha det bra.
  Kram Zara

  SvaraRadera
 18. Så vackert! Så gulligt i ett äggskal!
  Ha en fin dag!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 19. Pssst jag är här mer än du anar...tassar runt och myser..njuter och låter mitt öga få allt som det vill ha...

  SvaraRadera
 20. Att lyssna på ljudbok är det bästa jag vet, det tråkiga som städning och diskning blir så mycket roligare. Härliga bilder på lökväxter. Mmm börjar ana en vår.
  Ha en fin vecka.
  :-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck. Det är mycket glädjande för mig ♥♥♥ och känns som om jag får ett vykort från dig.Jag försöker att kommentera om det är möjligt. annika
~~~ ♥ ~~~