torsdag 13 augusti 2009

Jag syr...

...små saker att stoppa små ting inni som sen kan placeras i handväskan

...eller större saker att svepa in sig i eller ha på bädden.6 kommentarer:

 1. Jättefint! Liksom jag gillar du att skapa med lappar! Jag skapar det ena lapptäcket efter det andra. Till slut vet jag inte riktigt var jag ska göra av med alla... De finns överallt!
  Nu ska jag titta på Ernst på TV och få lite inspiration!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina skapelser! Imponerande med lapptäcket, jag har tänkt sy ett eget någon gång, men jag kommer liksom aldrig igång.. ;-)

  Tack för de snälla orden om hur jag skriver, tyvärr har än ingen erbjudit sig att betala för mina ord på det sättet...

  SvaraRadera
 3. Trevliga söta som saker du syr! Har du ett märke du syr på dina saker? Tänk om man hade tid att sitta och sy lapptäcken! Jag har sytt några stycken i mina dagar, men nu är det eleverna som syr och jag nöjer mig med att hjälpa dem montera ihop. :o)

  SvaraRadera
 4. Små ting har en tendens att försvinna i handväskan... smart idé!

  SvaraRadera
 5. Kul att ni gillade lapptäcket. Det är sytt av rutiga och randiga skjortor eller klänningar. Jag "köper" mig tid att sy genom att jag är på kurs varannan vecka. Annars blir det bortprioriterat. Jo, jag har små namnlappar som jag syr på mina alster. Kan visa dem någon dag här.

  SvaraRadera
 6. Jag måste nog allt beställa en prickig :)
  Kramis

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck. Det är mycket glädjande för mig ♥♥♥ och känns som om jag får ett vykort från dig.Jag försöker att kommentera om det är möjligt. annika
~~~ ♥ ~~~