måndag 17 augusti 2009

Har jag fått dille...

...på att sy nåldynor ? Det verkar som så.Kan bero på att det är så himla kul att sy och går så snabbt att få något klart, så att det inte blir liggandes. Alla små tygrester går att använda. Du vet inte hur det ska bli när du börjar sy utan det växer fram medan du håller på. Pröva!

Annat smått och gott att sy är hjärtan. De passar alla årstider och kan vara en bra liten gåva till någon som kan behöva uppmuntras eller ....

9 kommentarer:

 1. jätte fina saker du har fått sytt. Förstår i pasion vid symaskinen. Det var ett tag sen jag han sitta där...men har planerat att hinna i veckan någon kväll.

  kram Marlene

  SvaraRadera
 2. Det var en jättebra ide att kunna använda alla små tygbitar som blir över ! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Trevlig blogg du har!
  Så fint du har sytt, det är ju alltid bra när stuvbitar och annat som blivit över kommer till användning.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra nåldynor, fyll dom med lavendel så doftar det gott också. Du har en fin blogg som jag har lagt in som favorit. tttar in snart igen.
  //Nettan

  SvaraRadera
 5. Vilka fina nåldynor! Jag tror minsann att jag ska ta och kika i mina tyglådor. Jag behöver ju inte göra så stora projekt varje gång jag ska sy... som lapptäcken... De blir ju aldrig färdiga känns det som!
  Vi får se vad det blir!

  SvaraRadera
 6. Ser att du har ändrat litet utseende här på bloggen. Fint! Nu ser jag den där lilla märkeslappen jag frågade dig tidigare om! :o) Roligt att se när någon är inspirerad!

  SvaraRadera
 7. Hej alla! Jag blir så glad över att ni gillar mina bilder. Har fler grejer på gång i symaskinen. Så det blir fler bilder framöver. Jag föredrar att sy saker som används, brukas.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 8. Du syr så vackra nåldynor så det är inte klokt! Ska kanske ta fram min Husqvarna en dag när det regnar och försöka själv!

  Solkram från Eva-Mari

  SvaraRadera
 9. Men oj vad du är skicklig!! Tänk om jag vore bättre på nål och tråd då kan jag lova att jag skulle nog också få dille på lite allt möjligt. Ler. Kram Petra

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avtryck. Det är mycket glädjande för mig ♥♥♥ och känns som om jag får ett vykort från dig.Jag försöker att kommentera om det är möjligt. annika
~~~ ♥ ~~~